دانشگاه آزاد اسلامی و برگزاری جشنواره ی بین المللی نشریات

 

دانشگاه آزاد اسلامی در تلاش است تا با کسب موافقت اصولی، امکان برگزاری جشنواره دوسالانه نشریات دانشجویی را به صورت بین‌المللی فراهم کند.

به‌گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا ، این موضوع را دکتر "محمد مهدی مظاهری" معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در نشست مطبوعاتی که صبح امروز(دوشنبه) در محل معاونت فرهنگی این دانشگاه برگزار شد، اعلام کرد و افزود: در حوزه معاونت فرهنگی دو - سه بحث بین‌المللی پی‌گیری می‌شود.

او ادامه داد: ت کنون توانسته‌ایم مسابقات قرآن دانشجویان و اساتید مرکز پژوهش‌های قرآنی را در سطح دانشگاه‌های جهان اسلام پایه‌ریزی کنیم و امیدواریم این مسابقات را درسطح خارجی در دانشگاه آکسفورد یا دوبی و در داخل در شهرهای تهران یا اصفهان برگزار کنیم.

مظاهری اظهار کرد: علاوه بر این قصد داریم نمایشگاه آثار علمی - فرهنگی دانشجویان را نیز به صورت بین‌المللی برگزار کنیم که مقدمات این کارها نیز انجام شده است.

رییس منطقه چهار دانشگاه آزاد اسلامی با بیان این نکته که در جشنواره نشریات دانشگاهی بیش از ‪ ۲۰۰۰‬نشریه از ‪ ۳۰۰‬واحد دانشگاه در سراسر کشور حضور داشته اند، تصریح کرد: این جشنواره در منطقه ‪ ۳‬دانشگاه برگزار شد و نشریات منطقه ‪ ۳(‬تنکابن)، منطقه ‪ ۵(‬اراک) و منطقه ‪ ۲(‬شبستر) رتبه‌های اول تا سوم را کسب کرده‌اند.

مظاهری افزود: فرهنگ دانشجویی، مهارت‌های زندگی، قرآن و عترت ، اتحاد ملی و انسجام اسلامی محورهای برگزاری جشنواره نشریات دانشجویی بوده که با پیام رییس مجمع تشخیص مصلحت در روزهای ‪۲۱‬و ‪ ۲۲‬آذر در تنکابن برگزار شده است.

وی با بیان این نکته که توسعه کیفی و کمی نشریات دانشجویی مورد نظر ما است ، گفت: شورای مرکزی نظارت بر نشریات در معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد تشکیل شده است.

"از آن جا که در دانشگاه آزاد امکان تا دو برابر شدن تعداد نشریات دانشجویی نسبت به آن چه که در حال حاضر موجود است ، برنامه‌هایی برای بسط و گسترش اختیارات مناطق در این رابطه داریم. "
معاون فرهنگی دانشگاه آزاد تاکید کرد: تشویق به توالی منظم انتشار نشریات دانشجویی و تعریف سیستمی که تحت تاثیر فارغ التحصیل شدن دانشجوها نباشد ، از دیگر برنامه‌های پیش روی ما است.

در ادامه این نشست دکتر" علیرضا صالحی" مدیر کل آموزش فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: نشریات دانشجویی می‌تواند خلاء نیروی تحصیل کرده و دست به قلم را که در بعضی زمینه‌ها احساس می‌شود ، حل کند.

وی افزود: بهترین راه توسعه فرهنگ نوشتن و پاسداری از ارزش‌ها و قابلیت‌های قلم ، ایجاد زمینه تولید قلمی در دانشگاه است.

صالحی اظهار کرد: افزایش سطح کمی و کیفی نشریات دانشجویی، گامی بلند در راه توسعه فرهنگ نویسندگی در سطح کشور است.